Gemakkelijk in gebruik

Blog

Hoe voorkom je luieruitslag?

Zoals het gezegde al aangeeft is het met luieruitslag ook zo dat voorkomen beter is dan genezen. Ondertussen heeft elke ouder in Nederland wel een ritueel gecreëerd voor dit probleem. De meeste ouders hebben standaard een voorraad Sudocrem op voorraad, bij het verschonen van de luier smeren zij een dikke laag Sudocrem op de geïrriteerde plekken, dit verlicht de pijn en helpt de huid sneller droog te worden.

Lees meer

Review: "Kortom, verbluffend wat Premio kan doen tegen luieruitslag"

Zo, de kleine net naar bed gedaan. Hij is nu ruim 2 en het is wat later als zijn normale bedtijd, maar dat mocht dan ook. Mama, is vanavond weg dus het was een ‘mannenavond’, welke we heel vrouwelijk begonnen met ijs na het eten. Nu de kleine in bed ligt heb ik even de tijd voor een uitgebreide review voor Bibzies.

Lees meer

Help mijn kind zindelijk maken

Om je kind zindelijk te maken moet je kind er zowel lichamelijk als geestelijk klaar voor zijn, bij de meeste kinderen is dit rond de tweede verjaardag. Het lichaam is dan voldoende ontwikkeld om zindelijk te kunnen worden, dit komt omdat de hersenen de controle hebben over de ontlastingskanalen. Zodra je kind voelt wanneer de darmen en / of blaas vol zijn kun je beginnen met de zindelijkheidstraining.

Lees meer

Wasbare luiers of wegwerpluiers?

Als je kindje last heeft van luieruitslag, kan het zijn dat de luiers een aandeel hebben om de vervelende uitslag voort te zetten. De vraag is hierbij of wegwerpluiers of wasbare luiers het meest ideaal zijn om luieruitslag tegen te gaan.

Lees meer

Review: De luiers van Sicell

Wij hebben echt alles al geprobeerd om onze dochter van de luieruitslag af te helpen en zaten letterlijk met de handen in onze haren.

De merken luiers welke getest zijn door de consumentbond hebben wij ook geprobeerd, zoals Pampers, Etos, Kruidvat, Bumblies, Jumbo, Albert Heijn, Bebino, Toujours, bambo, zalfjes en ga zo maar door, niks werkte preventief.

Lees meer