Gemakkelijk in gebruik

De luiers van Sicell

Wij hebben echt alles al geprobeerd om onze dochter van de luieruitslag af te helpen en zaten letterlijk met de handen in onze haren.

De merken luiers welke getest zijn door de consumentbond hebben wij ook geprobeerd, zoals Pampers, Etos, Kruidvat, Bumblies, Jumbo, Albert Heijn, Bebino, Toujours, bambo, zalfjes en ga zo maar door, niks werkte preventief.

Natuurlijk wilden wij net als bij onze andere dochter ook een zo goedkoop mogelijke maar wel kwaliteits luier gebruiken, maar het ene kind is het andere niet. Wij dachten dan moeten wij maar dure luiers gaan kopen want die zouden wel beter zijn, dus hebben wij voor o.a. Pampers gekozen. Onze kleine meid kwam niet van de luieruitslag af. Na veel gesmeer met zalfjes werd het wel eens minder maar het kwam al snel weer terug.

Eerlijk gezegd hadden wij de hoop al een klein beetje opgegeven, tot wij via via terecht kwamen bij de eigenaren van deze website. Zij zijn opzoek gegaan naar een luier welke geschikt zijn voor kinderen die last hebben van luieruitslag. Wij werden verrast met een luier van het merk (Premio Natura) van de producent Sicell.

De vraag was of deze luier bij onze dochter getest mocht worden, hier hebben wij niet lang over na hoeven denken omdat wij toch niets te verliezen hadden.

Wij konden het bijna niet geloven maar na 2 dagen werd de luieruitslag al minder en na 4 dagen was onze kleine meid van de uitslag af. Om uit te kunnen sluiten dat het echt door de Premio Natura luier van Sicell kwam, hebben wij onze dochter alle grote merken als Pampers, Etos, Kruidvat opnieuw laten testen. Zodra onze kleine meid een ander luiermerk 2 dagen droeg kwam de uitslag alweer tevoorschijn.

Persoonlijk raden wij de ouders, waarvan welke een kind hebben met luieruitslag, aan om te kiezen voor de Premio Natura luier van Sicell te gaan dragen.

Je kunt al een proefbox light bestellen voor € 12,50 euro en om een reëel beeld te krijgen adviseren wij de ouders een luierbox € 40,00 te bestellen omdat je kind dan een wat langere periode deze luier draagt en je dan pas echt een oordeel kunt geven.

Laten we eerlijk zijn, als jouw kind hetzelfde kan ervaren als onze kleine meid en geen pijn meer heeft wat is dan € 40,00 voor 1 luierbox waard. Wij vonden achteraf alleen al de blijdschap van onze kleine meid het proberen waard voor € 40,00. Aan alleen luiers en zalfjes etc waren wij veel meer geld kwijt en onze dochter is nu weer helemaal blij, ze straalt weer en heeft weer gave billen.

Daarnaast vinden wij het vooral handig en prettig dat wij geheel worden ontzorgt. Bij de luierbox service kun jezelf de gewenste afstuur periode instellen wanneer je de box wilt ontvangen. Het ene kind is het andere kind niet, dit hebben wij zelf ervaren. Mocht je na 9 dagen niet geheel tevreden zijn dan kun je heel makkelijk online deze service nauwkeuriger afstemmen op jouw situatie naar bijvoorbeeld een ander merk, een andere maat en / of stop zetten.

 

Heel veel groetjes van Lynn

Geschreven door de mama van Lynn, Jacqueline Verweg