Gemakkelijk in gebruik

HALAL-certificaat

Het HALAL-certificaat (Arabisch woord dat "wettig, dat is toegestaan" betekent) garandeert dat de kwaliteit van producten en productieve processen is onderzocht en in overeenstemming is bevonden met de islamitische sharia.

De HALAL-certificering voldoet aan de behoeften en verwachtingen van de enorme moslimgemeenschap (ongeveer 2,04 miljard in de wereld, 55 miljoen in Europa volgens AT Kearny en 1,5 miljoen in Italië volgens de database van het Italiaanse ministerie van Buitenlandse Zaken).

Fas Inc de producent van de merken Nuvolotti, Oppla’ en Morbidea heeft de Halal-certificering aangevraagd om de kwaliteit van de producten, de grondstof en de processen die worden gebruikt bij de vervaardiging van goederen in de fabriek te waarborgen.

Op dit moment is Fas Inc het eerste en enige bedrijf dat Halal-gecertificeerd is in de productie van luiers en maandverband, zowel in Italië als in Europa.

Hierdoor kunnen wij de gebruikers verzekeren dat er in de producten van de merken Nuvolotti, Oppla’ en Morbidea geen spoor van alcoholverontreiniging en varkensvleesderivaat aanwezig is.