Gemakkelijk in gebruik

Onze kwaliteits luiers zijn van uitstekende kwaliteit.

Omdat niet ieder kind hetzelfde is en de behoefte hierdoor anders is hebben wij in ons assortiment 3 merken (Premio, Nuvolotti en Oppla’) luiers, zodat je altijd kunt kiezen uit een luier welke bij jou kind past.

Onze luiermerken maken gebruik van geavanceerde absorptietechnieken en de zachtste materialen.

Uit onderzoek is gebleken dat onze luiers voldoen aan de hoogste normen en daarnaast zijn alle luiers dermatologisch getest dit om allergische reacties te minimaliseren en de aanwezigheid van contaminatie met pathogenen uit te sluiten.

Er is onder andere veel aandacht besteedt aan de keuze van grondstoffen, kwaliteitstesten, productprestaties, milieuduurzaamheid dit vertaalt zich in het verkrijgen van alle benodigde certificeringen om zo voor de klanten de maximale efficiëntie te kunnen bieden.

Daarnaast is er niets onopgemerkt gebleven, van herbevochtigingstests, tot tijd gestuurde controles op de snelheid van absorptie, tot aan de kwaliteit van de elastiekjes en zijsluitingen.

Onze missie is om onze klanten hoogwaardige producten en diensten aan te bieden, in samenwerking met onze leveranciers.

Wij geloven dat het omgaan met hygiëne producten betekent dat je voor de kwaliteit van het dagelijks leven zorgt. Tevens geloven wij in een optimale relatie tussen twee parameters, daarom bieden wij producten aan die natuurlijker zijn en een eerlijke prijs hebben.